zaterdag 6 juni jaarlijkse slotfeest van Aristos.

Op zaterdag 6 juni is er het jaarlijkse slotfeest van Aristos.

Graag nodigen wij jullie uit om deel te nemen aan deze middag en avond. Deze dag is er een programma samengesteld voor jong en oud.

Om 14.30 uur beginnen we met een spelciruit voor de jongste leden (F t/m C jeugd) van Aristos. Dit wordt afgesloten met gezamenlijk eten voor de kinderen rond de klok van 16.30 uur.

De jong volwassenen en oudere leden eten deze middag om 17.30 uur.

Aansluitend begint om 18.30 uur een spel/quizavond voor alle leden van Aristos.

Deze avond is er ook voetbal op tv. Om jullie dit niet te laten missen zal er voor een beeldschem gezorgd worden zodat je ook de wedstrijd kunt zien. Dus geen reden om af te melden, toch?

Alle activiteiten zijn deze middag en avond op en rondom de buitenvelden bij de sporthal. Het eten en de spel/quizavond is bij Sjef in de sporthal.

Heb je zin om deze middag en/of avond mee te doen dan kun je je hiervoor aanmelden bij Anouk de Bresser, via het emailadres: anouk_debresser@hotmail.com

Graag aanmelden vóór woensdag 27 mei.

Er wordt wel een vergoeding voor de kosten van het eten gevraagd. Voor de kinderen is dit €3,50 (friet met een snack) en voor de jong volwassenen en oudere leden is dit € 7,50 (tapas) per persoon. Geef even aan via de mail of je blijft eten en of je kiest voor friet/snack of tapas.

Wij rekenen op jullie komst! En hebben er erg veel zin in!

Namens de commissie Slotfeest