Wedstrijdverslagen van het weekend van 9 en 10 november

Dames Aristos houden lang stand tegen koploper

De dames 1 van Aristos moesten het afgelopen zondagmiddag opnemen tegen de koploper PSV 3. Na 3 verloren wedstrijden vond coach Jac Thielemans het vooral belangrijk dat de dames hun kwaliteiten lieten zien.
De wedstrijd begon goed met al snel 2 doelpunten voor Aristos. Daarna ging het gelijk op. Dit werd door PSV weer snel omgebogen in hun voordeel. Halverwege de eerste helft kwamen de dames echt goed in hun spel en de verschillen waren klein tussen beide ploegen. Het goede spel resulteerde in een kleine voorsprong voor PSV: 12-10.

In de tweede helft werd doorgegaan met hard werken. Halverwege slopen er steeds meer foutjes in de ploeg, waardoor PSV vooral via de hoekspeelster verder uitliep. De eindstand 27-18 laat dan ook eigenlijk een groter krachtverschil zien, dan wat 3/4 van de wedstrijd het geval was. De komende wedstrijd moet het goede spel eens een hele wedstrijd worden doorgetrokken, dan kan er zeker gewonnen worden.

De heren1 van Aristos speelden na deze wedstrijd ook tegen PSV. Helaas konden ook zij de winst niet mee terug nemen naar Best. De eindstand was 34-17.

Aristos MB weer succesvol

Afgelopen zaterdagmiddag speelden de Meisjes B (14-15 jaar) een thuiswedstrijd tegen Acritas. Aristos kwam moeilijk op gang.2013 MB

Binnen enkele minuten stonden de Bestse ploeg met 2-0 achter. Het duurde gelukkig niet lang voordat de aanval goed begon de draaien: Eline haalde de nul van het scorebord. Mede door het hele goede verdedigen en het goede storen van Veerle, werd de ruststand gehaald met een kleine voorsprong 4-3.

Door een blessure aan haar voet viel Nathalie uit en moest het team het zonder haar moeie acties vanuit de hoek doen. De meiden bleven er toch in geloven. Mascha, Veerle, Lena, Daphne, Elise, Carly, Eline en Anouk lieten mooie aanvallen zien en die met doelpunten werden beloond. Rosanne liet zich in het doel niet gek maken en heeft wederom (ondanks ook bij haar een geblesseerde voet) uitstekend staan keepen.

De eindstand werd 10-7 in het voordeel van Aristos. Aristos draait nu boven in het klassement mee.