Wedstrijdverslag weekend 16 en 17 november

Dames 1 van Aristos komen wederom te kort

Afgelopen zaterdag moest Dames 1 van Aristos spelen tegen HABO uit Boekel.

De Bestse dames begonnen de wedstrijd met twee prachtig uitgespeelde open doelkansen. Helaas werden deze allebei gemist. Daarna ging het scoren gelukkig beter en beide teams waren goed aan elkaar gewaagd. Er werd hard gewerkt en goed naar de vrije man gekeken, waardoor enkele zeer mooie doelpunten gemaakt werden. Keepster Sandy Kuipers bracht een aantal keren mooi redding en bij het rustsignaal stond er een verdiend gelijkspel op het scorebord: 9-9.

Na de rust liep het ineens niet meer zo lekker bij de dames uit Best. Het kostte steeds meer kracht om gaten in de verdediging van de tegenstander te vinden. Die hield het goed dicht en scoorde regelmatig, waardoor Aristos op achterstand kwam. De achterstand schommelde een hele tijd tussen de 2 en 4 doelpunten, maar het lukte de dames uit Best niet om echt dichterbij te komen. Uiteindelijk werd de wedstrijd met 15-20 verloren, waardoor de dames nog steeds op de eerste punten moeten wachten.

De laatste paar wedstrijden gaat de eerste helft steeds prima, maar wordt de wedstrijd in de tweede helft toch nog uit handen gegeven. Daar zal de komende tijd hard aan gewerkt moeten worden.

Aristos Jongens D

Na de thuiswedstrijd van vorige week, die de jongens D1 van Aristos met 17-2 hadden gewonnen, moesten ze zaterdag spelen tegen de jongens van Swift uit Helmond. Na een afwachtend begin aan de kant van Aristos werd de score geopend door Stijn na een mooie pass van Nick. Na dit mooie begin stond het in no time 1-6 voor de tegenstander, ondanks de vele reddingen van Remco. De tegenstander was beter op elkaar ingespeeld, waardoor hun aanval sneller verliep. Ondanks diverse mooie aanvallen van Aristos’ kant en doelkansen voor Daniel, Mark en Lars

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

liep de tegenstander uit naar 1-9. Het werd nog 2-9 door een doelpunt van Lars, maar helaas gingen we de rust in met een stand van 2-11. Tijdens de rust werden de jongens door de coach op gewezen op een goede verdediging, waardoor de jongens in de tweede helft vooral verdedigend beter op elkaar ingespeeld waren. Dankzij goed verdedigen en goede reddingen van Nick duurde het even voordat het 2-14 was. Daarna kwam er via de combinatie Niels en Lars een mooi doelpunt voor Aristos. Dankzij de inspanningen van Yuani en zijn medespelers was de tweede helft spannender. Na een mooie een-tweetje tussen Mart en Stijn werd het nog 4-16. Eindstand 4-18.