Wedstrijdverslag weekend 11 en 12 januari

Dames 1 Aristos start nieuwe jaar met frisse moed

 

Vorig weekend begon Dames 1 van Aristos met frisse moed aan de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar. De tegenstander was H.V. Bouwcenter Centen HVW uit Wanroij. De eerste goal viel in het voordeel van Aristos. Door goed verdedigingswerk van de Bestse dames werd het voor de dames uit Wanroij moeilijk om door de verdediging te komen. Helaas werden de kansen in de aanval niet gemaakt, waardoor Aristos in de rust met 4-7 achter stond. In de tweede helft zette Aristos de goede verdediging door. Ook door knap keeperswerk van Sandy Kuipers kreeg Wanroij weinig kans om te scoren. Maar in de aanval werden veel kansen niet benut, waardoor Aristos geen voorsprong kon maken. Door goed samenspel van de Bestse dames in de laatste minuten lukte het nog wel om tot een eindstand van 10-11 terug te komen. Geen winst voor Aristos dus, maar als de dames dit spel doorzetten, zijn er zeker nog punten te pakken in de volgende wedstrijden.

 

Goede prestatie voor jongste jeugd Aristos

 

Afgelopen zaterdag speelde de jongste jeugd van Aristos een uitwedstrijd tegen Bergeijk. Op papier een gelijkwaardige tegenstander. Aristos begon wat slap aan de wedstrijd en dit resulteerde na 10 minuten in een 3-0 achterstand. Aristos gaf niet op en kwam steeds beter in het spel. Met goede aanvallen en goed verdedigingswerk werd de schade beperkt en stond het met de rust 5-2 voor Bergeijk.

In de pauze werd de tactiek doorgesproken voor de 2e helft en dit had meteen resultaat met een mooi doelpunt. Aan beide kanten werd keihard gewerkt. Na 10 minuten in de tweede helft met mooie aanvallen, een hele sterke verdediging en heel goed keeperswerk werd door Aristos de stand gelijk getrokken tot 5-5. In de spannende laatste 10 minuten werd het Bestse team luid aangemoedigd door het aanwezige publiek. De wedstrijd kon nog steeds alle kanten op gaan. Bergeijk scoorde 2 keer en het leek dat de wedstrijd gespeeld was. Aristos begon aan het slotoffensief wat resulteerde in een aantal goede kansen. Helaas was het te laat. Aristos scoorde nog 1 keer waardoor de eindstand 7-6 werd voor Bergeijk.

 

Een hele goede prestatie voor een team dat voor het 1e jaar handbalt. Het overgrote deel van de kinderen is pas afgelopen jaar begonnen met handbal. Gedurende het seizoen hebben wij heel veel enthousiaste nieuwe leden mogen ontvangen. Erg positief voor de vereniging en de vele vrijwilligers die zich voor de vereniging en het team inzetten.

Wil jij ook een super leuke sport doen en samen lekker aanvallen en verdedigen in een leuk en gezellig team. Ben je 6 tot 10 jaar? Wil je vrijblijvend 4 weken kennismaken met onze sport? Kom dan handballen. We trainen op woensdag in gymzaal de Zevensprong. Als je ouder bent en misschien ook wilt handballen kan dat natuurlijk ook. Kijk op onze website www.aristos-best.nl voor meer informatie.