wedstrijdverslag MJD1 en HS1 13 /14 okt week 42

Aristos D1 met overwinning de herfstvakantie in!

De eerste helft begon Aristos sterk waardoor een flinke voorsprong met rust op het scorebord stond. Daarna sloeg de vakantiemoeheid toe bij het team waardoor er weinig gescoord werd. Het eindresultaat mocht er toch zijn…17-6.

Het zou leuk zijn als er nieuwe aanwas bij de teams zou komen, zowel jongens als meisjes vanaf 12 jaar. Geïnteresseerd? Kom een training mee doen op dinsdag of woensdag tussen 18.00 en 19.00 uur.

Aristos Heren 1 weet weer wat winnen is

Afgelopen zaterdagavond stond de thuiswedstrijd tegen Oranje-Wit uit Helmond op het programma. Na twee eerdere nederlagen werd het tijd voor de mannen uit Best om punten te pakken.

In tegenstelling tot eerdere wedstrijden begon Aristos “agressiever” aan de wedstrijd. Dit was vooral terug te zien in de dekking. Er werd met elkaar gewerkt om de aanvallers uit Helmond op afstand te houden. Dit lukte aardig. Aanvallend werden de kansen wel gecreëerd, maar werd het doel van de tegenstander nog niet gevonden. Open kansen werden gemist, evenals twee strafworpen. Met een 10-13 achterstand werd de kleedkamer opgezocht.

In de pauze werd een hartig woordje met elkaar gesproken. En dit had effect.

Meteen na de pauze liet Aristos haar ware gezicht zien. Binnen een mum van tijd werd de achterstand omgebogen naar een 15-14 voorsprong. Waar de gastheren in de eerste helft nog zeer regelmatig de kansen verprutsten, was nu bijna elke doelpoging raak. Via een 24-18 tussenstand werd er uiteindelijk met 27-22 gewonnen waardoor de eerste punten een feit zijn.

De volgende wedstrijd staat gepland op 28 oktober, uit tegen Witte Ster.