Wedstrijdverslag MB, JB HS1 27/28 jan week 5

MB verliest van koploper

Zondag 28 januari speelden dames B1 van Aristos een wedstrijd tegen Blauw-Wit dames B1. Het beloofde een erg spannende wedstrijd te worden voor de dames want Blauw-Wit B1 staan eerste in de poule! Ook miste Aristos een paar speelsters door 2 blessures en een paar speelsters die er helaas niet bij konden zijn. Gelukkig wist Aristos 2 sterke speelsters van de D2 te regelen, Amy en Ellen. Het begin was even schrikken voor Aristos. De dames van Blauw-Wit speelden erg op tempo en waren snel in de aanval, daardoor vielen meteen een paar goals. Blauw-Wit was ook erg fel in de verdediging en dat zorgde voor een penalty die Dionne er strak in gooide. Later in de eerste helft scoorde Faruchi nog een mooie goal. De ruststand was 14-2. De tweede helft ging het beter bij Aristos. Blauw-Wit had meer moeite met scoren en Aristos had nog een paar mooie ballen van onder andere Lena en Jennifer. De eerste helft van de wedstrijd had Jennifer gekeept en de tweede helft Amy uit de D2. Zij wisten er samen nog een paar mooie ballen uit te tikken. De einduitslag was 24-6 voor Blauw-Wit. Aristos heeft in de wedstrijd alles gegeven maar helaas verloren, volgende week gaan ze er weer helemaal voor!

Verlies JB

Afgelopen weekend speelden de Heren A tegen de nummer 3 van de competitie. Nog steeds verzwakt door blessures en aangevuld met jongere spelers als Daniel en Nick werd sterk begonnen aan de wedstrijd. Helaas kon Aristos het na een 4-5 voorsprong niet meer bijbenen. Keeper Bram kon met enkele reddingen helpen, maar mede door een blessure van Lars kwam Aristos kracht tekort en werd de ruststand 16-7. In de tweede helft kon het team uit Best ondanks goede inzet geen vuist maken. Erg vervelend was de schouderblessure van Lars aan het einde van de wedstrijd; sterkte Lars. Uiteindelijk gingen de heren met een 42-11 eindstand terug naar Best.

Aristos HS1 is Zephyr de baas

Afgelopen zaterdagavond stond de uitwedstrijd tegen Zephyr uit Schijndel op het programma.

De eerste 10 minuten ging het gelijk op. Beide teams scoorden vrij makkelijk; 6-6. Via enkele snel uitgevoerde aanvallen sloeg Aristos een gaatje van 3 doelpunten. Deze voorsprong werd richting de rust nog iets verder uitgebouwd; 16-20.

De tweede helft begon voortvarend voor de mannen uit Best. De marge werd vergroot naar 5. Vanaf dat moment kwam de klad er een beetje in bij Aristos. Kansen werden gemist en in verdedigend opzicht moest er enkele keren aan de noodrem getrokken worden. Beetje bij beetje kwam Zephyr dichterbij. Bij een stand van 29-30 kregen de gastheren zelfs de mogelijkheid om op gelijke hoogte te komen. Dit werd door Aristos ter nauwer nood voorkomen en in de tegenaanval werd de marge weer twee. De laatste 3 minuten scoorden men om-en-om wat resulteerde in een uiteindelijke 32-34 overwinning voor Aristos.

As donderdag wacht in de 1/8 finale voor de beker een uitwedstrijd tegen HVW uit Wanroij waarna op zaterdag om 19.15 uur de thuiswedstrijd tegen de nummer 4, Groene Ster, op het programma staat