wedstrijdverslag MB 23 en 24 feb week 9

Aristos MB verlies van Someren

De Meiden B van Aristos hadden deze week een uit wedstrijd in Someren op het programma staan. Na de afgelopen weken drie keer op rij te hebben gewonnen was Someren ook zeker een tegenstander die te pakken was. Aristos heeft al menig wedstrijdje tegen deze tegenstander gespeeld en in het verleden zijn ook regelmatig goede resultaten gehaald. Someren heeft wel een aantal gevaarlijke spelers en die zullen goed verdedigd moeten worden. Met deze boodschap werd om 11 uur aan de wedstrijd begonnen.

In de eerste aanvallen werd meteen duidelijk dat Someren feller aan de wedstrijd begon dan Aristos. Twee keer bal verlies en een snelle breakout tegen en de 2-0 stond al op het scorebord. De meiden uit Best waren meteen gewaarschuwd. Toch duurde het lang voordat Aristos op gang kwam. In de verdediging werd wel langzaamaan beter verdedigd maar Someren bleef uitlopen en de ruststand kwam uit op 10-3. In de rust kregen de meiden dan ook te horen dat het feller moest en er meer bewogen en ingestart moest worden en dat de twee scorende dames van Someren beter in de gaten gehouden moesten worden.

Dit pakte de tweede helft meteen beter uit. Daar waar Someren de eerste helft met een voorsprong begon pakte nu Aristos binnen een paar minuten een 3-0 voorsprong. De verdediging stond feller en in de aanval vlogen de ballen er makkelijk in. Een mooi een-tweetje en een bal naar de cirkel verkleinde de voor sprong van Someren. Er leek een ommezwaai mogelijk. Maar uiteraard gaf Someren zich niet zo maar gewonnen. Weer een fastbreak en twee keer een doorbrekende speler en Someren maakte het gat weer groter. Toch was de tweede helft groten deels in evenwicht met een klein voordeel voor Aristos. Alleen op het laatste toen de krachten wegvloeiden, kreeg Someren weer de overhand en zette een 19-10 eindstand op het scorebord.

Nu even twee weken rust in het programma en dan op 16 maart om 18.40 de thuis wedstrijd tegen Helios op het programma.