Wedstrijdverslag HS1 13 april 2022

Geen tweede overwinning op rij voor HS

Op woensdagavond 13 april stond voor het eerste herenteam van Aristos èèn van de door het corona geteisterde seizoen noodzakelijke inhaalwedstrijden gepland. Tegenstander: Apollo uit Son.

De Bestenaren startten de wedstrijd met slechts twee wissels, waarvan één keeper. Dit betekende slim omgaan met de aanvallen en het managen van de energie. In de eerste helft bleef Aristos goed in het spoor bij de Sonse formatie. Lang bleef het verschil 1 punt in het voordeel van Apollo. Na een slordige fase van Aristos, waarin ook de conditie op de proef werd gesteld, wist de thuisploeg een gat te slaan: 17-10 bij rust.

Wissels leveren winst In de tweede helft kwam Aristos een stuk beter uit de kleedkamer dan Apollo. Uiteindelijk knokte Aristos zich terug tot een 20-17 achterstand. Mede door het schamele aantal wissels tegenover een forse zeven wissels aan de Sonse kant werd het op een gegeven moment lastig te belopen. Door harde schoten uit de tweede lijn en een aantal snelle aanvallen liep Apollo uit naar een 32-25 eindstand.

De Heren 1 van Aristos gaat zich opladen voor de volgende ontmoeting met White Demons, waar afgelopen weekend nog van werd gewonnen.