wedstrijdverslag HB en HS1 24/25 nov week 47

HB Aristos tekort gedaan

HB1, het sterrenteam van Aristos met 12 spelers en 5 coaches trad vorige week aan tegen Bergeijk met de tweede plaats als inzet. De wedstrijd, met deze keer Mika Onink onder de lat, begon op een te laag tempo. Bergeijk profiteerde optimaal en had snel een 8-3 voorsprong te pakken. Voor onze jongens was deze stand het startsein voor een inhaalrace. Door enkele mooie doelpunten van Rens A, Thom en Nick kwam Aristos langzaam maar zeker dichterbij. Ruststand 10-8 en alles is nog mogelijk. Meteen na het beginsignaal voor de tweede helft nam Bergeijk het heft weer in handen en liep uit naar een 4 punten voorsprong. HB liet echter weer zien over veerkracht te beschikken. Enkele razendsnelle breaks van Stijn, een afstandschot van Ruben en mooie goals uit de hoeken van Niels, Daniel, Mart, Branco en Rens v. H was de stand met nog 8 minuten te gaan 16-16.Vanaf dat moment ging de wedstrijd om en om tot het eind. Mika had een aantal belangrijke reddingen en de spanning was enorm en de ontlading was dan ook groot toen onze jongens 3 seconden voor tijd de gelijkmaker scoorden. Helaas was de vreugde maar van korte duur. De scheidsrechter bleek toch een andere stand op zijn papiertje te hebben dan het scorebord aangaf. 20-19 verloren, maar de jongens mogen trots zijn op een hele goede wedstrijd.

Ruime winst Dames 1

Zondagmiddag stond de uitwedstrijd tegen Red-Rag Tachos op het programma. Ondanks de winst vna de vorige keer moest de tegenstander niet onderschat worden en begonnen de dames van Aristos gemotiveerd aan de wedstrijd. Door goed samenspel vielen er aanval na aanval mooie doelpunten. Mede door een aantal goede reddingen van keepster Chantal van der Kaa, tevens ook haar laatste wedstrijd van dit seizoen, werd de ruststand 7-17.

De tweede helft begon wat stroever waardoor Tachos wat dichterbij kon komen, maar Aristos pakte hun eigen spelletje weer snel op waardoor ze de twee punten mee terug naar Best konden nemen. Eindstand 14-24.