wedstrijdverslag E1, HS1 en DS1 11 en 12 maart

Aristos E1 strijdend ten onder!

Dat inzet, passie en vechtlust geen garantie zijn voor een overwinning is zaterdag gebleken. Na een uiterst boeiende wedstrijd stond uiteindelijk 10-13 op het scorebord in het voordeel van het team van Swift uit Helmond.

De oeh’s en ah’s van de toeschouwers benadrukten het spel van beide partijen tijdens deze enerverende wedstrijd. Mooie aanvallen en goed verdedigend werk resulteerden in een prachtige wedstrijd waarbij Aristos liet zien dat het een geduchte tegenstander is waarbij “opgeven” niet in het woordenboek voorkomt.

Het doel voor dit winterseizoen is eindigen op de 3e plaats en dan met veel plezier en werklust de zomercompetitie ingaan.

Aristos heren 1 wint van Oktopus

Afgelopen zaterdagavond stond de uitwedstrijd tegen de Eindhovense studenten op het programma. Na het nipte verlies van vorige week hadden de mannen uit Best iets goed te maken.

Na het eerste fluitsignaal opende Aristos direct de score en liep uit naar een 3-1 voorsprong. Oktopus kwam langszij en tot 7-7 was de wedstrijd in evenwicht. Aristos bleef aanvallend de openingen vinden en Oktopus kwam nog maar moeilijk tot scoren. Hierdoor kwam er een ruststand van 9-16 op het scorebord.

In het begin van de tweede helft hield Aristos de voorsprong vast. Wel werd er door beide teams makkelijk gescoord waardoor de stand in rap tempo op liep. Naarmate de tijd verstreek, stokte ook de productie aan Bestse zijde. De gastheren kwamen beetje bij beetje dichterbij en hadden zelfs de mogelijkheid om tot op 3 punten terug te komen. Deze kans werd echter niet benut en dit gaf Aristos voldoende lucht om de wedstrijd uit te spelen. Uiteindelijk eindigde deze sportieve wedstrijd in 27-31 en konden de twee punten meegenomen worden naar Best.

Volgende week zaterdag staat om 20.40 uur de thuiswedstrijd in de Naestenbest tegen Tremeg op het programma.

DS1 Hard gestreden, maar verloren.

Deze zondag had Aristos Dames 1 de wedstrijd tegen Niobe op het programma staan. De dames werden door de coaches gewaarschuwd voor de dames uit Asten. In het begin van de wedstrijd ging het spel gelijk op, echter wist Niobe met snelle en goed uitgespeelde aanvallen op een voorsprong te komen, waar Aristos geen antwoord op had. Aristos had pech met de penalty’s en wist de achterstand niet in te halen. De ruststand werd 11-8 in het voordeel van Niobe.

Met goede moed begon Aristos aan een felle en gewaagde tweede helft. Mooie uitgespeelde aanvallen bij Aristos en mooie reddingen van keepster Sandy Kuipers, wist Aristos steeds dichterbij te komen. Helaas was nog te weinig tijd over om de punten terug mee naar Best te nemen. De eindstand werd 19-18 voor Niobe. Volgende week zaterdag 18 maart staat de wedstrijd tegen HVW op het programma. We hopen jullie allen te zien in de sporthal om jullie op een mooie pot handbal te trakteren!