wedstrijdverslag DS1 en HS1 10/11 nov week 45

DS1 Aristos laat wederom punten liggen

Zaterdagavond ging Aristos op bezoek bij GHV in Goirle. Uit voorgaande wedstrijden wist Aristos dat het een spannende pot zou gaan worden en dat ze meteen moesten laten zien dat ze er stonden. De wedstrijd begon in het voordeel van GHV. Waar de dames van GHV makkelijk het net konden vinden gingen de ballen aan de kant van Aristos er niet in. Dit zorgde voor een achterstand van 6-1. De dames van Aristos bleven goed samenspelen en knokken. Deze inzet zorgde ervoor dat de dames het net wisten te vinden en dat er begonnen kon worden met de achtervolging. Met een paar mooie afstandschoten en goed uitgespeelde aanvallen ging Aristos de rust in met 13-8. De coach benadrukte dat alles nog mogelijk was. Met goed opgezette aanvallen en een goede communicatie in de verdediging moest het de dames lukken om de eerste 10 minuten van de wedstrijd goed te maken.

De tweede helft begon Aristos fanatiek en waren de dames gebrand om de achterstand in te halen. In de verdediging werd er hard gewerkt en vooral samengewerkt. In de aanval zorgde Marlin de Bresser ervoor dat de penalty’s in hetzelfde hoekje van het net verdwenen. Tot het einde van de wedstrijd bleven de dames de moed erin houden maar het was helaas niet genoeg. Waar Aristos dichtbij een gelijke stand was wist de tegenstander op het einde toch iets te makkelijk het doel te vinden. De eindstand werd uiteindelijk 25-20 in het voordeel van GHV. Toch kan er teruggekeken worden op een goede tweede helft en biedt deze wedstrijd veel kansen voor de twee keer dat we GHV nog tegen gaan komen in deze competitie. Aankomende donderdag spelen de dames van Aristos een bekerwedstrijd tegen Oktopus om 19.00 uur in de sporthal in Best. Alle support is welkom!

HS1 Aristos

Aristos heren 1 verliest van Olympia/DOS Afgelopen zondag vertrok Aristos, voor handbalbegrippen, in de vroege ochtend naar Oss. Waar in de meeste sporthallen hars verboden is, mocht dit nu wel. Overmoedig werden de handen vol gesmeerd, maar waar normaliter het spel beter wordt met hars, was dat nu niet het geval. Slordig spel en balverlies kenmerkte het begin van de eerste helft. Na 10 minuten werd het spel aanvallend beter, maar verdedigend kon Aristos het moeilijk bolwerken. Het spel golfde op-en-neer waardoor er een 13-13 stand bij rust bereikt werd. In de tweede helft kwam de thuisploeg voortvarend uit de startblokken. Aristos kon het in het begin nog wel bijbenen, maar naarmate de wedstrijd vorderde, miste de mannen uit Best te veel opgelegde kansen. In plaats van zelf te scoren, kreeg men in een snelle break het doelpunt tegen. Uiteindelijk werd dit Aristos te veel en keerde met een 31-26 nederlaag terug naar Best. Volgende week zaterdag staat om 19.15 uur in sporthal Naestenbest de wedstrijd tegen koperloper Groene Ster op het programma.