Wedstrijdverslag DS1 29 okt

Spannende strijd tegen studenten

Op zaterdag 29 oktober speelde het eerste damesteam van Aristos een uitwedstrijd tegen het studententeam van Oktopus. Het is altijd een verrassing om tegen dit team te spelen aangezien de samenstelling elk jaar anders is, afhankelijk van welke speelsters in Eindhoven studeren.

Het ging in de eerste helft gelijk op, er werd om en om gescoord. Bij een stand van 13-13 klonk het fluitsignaal voor de rust. Het werd in de tweede helft een kunst voor beide teams om de zwakke plek bij de tegenstander te vinden. Zo lukte het Oktopus om enkele keren dwars door de verdediging te lopen, wat een aantal doelpunten opleverde. Gelukkig heeft Aristos een sterke keeper in het doel staan die een aantal ballen succesvol terug wist te sturen. Het Bestse team probeerde om via een snelle aanval tot scoren te komen. Dat lukte af en toe als de bal vlot naar voren werd doorgespeeld. Met break-outs valt nog zeker winst te halen in dit team.

Uiteindelijk werd de wedstrijd gewonnen door Oktopus met 22-21. Op naar de revanche. Volgende week spelen de dames op zondag 6 november tegen uit Achilles om 14.00 uur in Veldhoven.