wedstrijdverslag 3/4 feb week 9

HS1 verspeelt laatste kans op titel

Met nog vier wedstrijden te spelen bedroeg de achterstand op nummer 1 en 2 respectievelijk drie en twee verliespunten, wetende dat beide ploegen nog tegen Aristos moeten spelen. Echter, na de verliespartij tegen laagvlieger BEDO is het laatste restje hoop verdwenen.

Net zoals al het gehele seizoen was ook afgelopen zaterdagavond de selectie verre van compleet. Door o.a. blessures had coach Van Bergen maar 2 wisselspelers, waaronder 1 keeper, tot zijn beschikking. De mannen uit Best hadden vaker met dit bijltje gehakt, maar deze keer lukte het niet. De eerste helft ging gelijk op. Aristos speelde slordig en leed veel onnodig balverlies. Verdedigend kregen de gastheren geen grip op de linkeropbouwer van BEDO en ook aanvallend was het niveau ondermaats. Toch bleef de schade beperkt en ging men rusten met een 13-15 achterstand.

De tweede helft had Aristos het verdedigend wat beter voor elkaar. Na vijf minuten spelen hadden de gasten pas 2x gescoord waaronder een penalty. Toch kon de thuisploeg het gat niet dichten. Waar normaal gesproken Aristos vrij gemakkelijk het net van de tegenstander weet te vinden, werden de kansen deze keer niet afgemaakt. Na 10 minuten spelen in de tweede helft stond er dan ook een 17-20 stand op het scorebord. Aristos probeerde een tandje bij te schakelen, maar dit lukte niet. Men creëerde wel kansen, maar deze werden maar zelden benut. Met nog 8 minuten te spelen ging Aristos te geforceerd op zoek naar de aansluiting met BEDO. Ipv dichterbij te komen, werd de achterstand alleen maar groter wat resulteerde in een 21-27 nederlaag.

As zaterdag komt om 19.10 uur koploper PSV op bezoek in sporthal Naestenbest.

Het lukt DS1 van Aristos wederom niet.

Na een beroerde wedstrijd vorig weekend was Aristos gefocust op de punten die ze deze zaterdagavond 3 maart konden pakken. De tegenstanders waren DOS ‘80/ Olympia ‘89 uit Heesch, hier hadden de Bestse dames iets tegen recht te zetten. Al snel na het eerste fluitsignaal keken de dames van Aristos tegen een 4-0 achterstand aan, die tegen het eind van de 1e helft opliep naar 5-12. De 6-0 verdediging van DOS ‘80/ Olympia ‘89 stond dicht. Daar waar de ballen van de Heesche dames wél in het net rolden, lukte het Aristos niet ze bij te houden. Wakker geschud door de achterstand en bemoedigende woorden van de coach in de rust, begon Aristos vol goede moed aan de 2e helft. Met heel hard werken lieten ze beter handbal zien. Toch lukte het niet het gat van 7 doelpunten te dichten. De eindstand werd 14-22. Hopelijk is deze 2e helft een opmaak naar ommekeer. De volgende wedstrijd is uit op zondag 18 maart tegen Heerle.