wedstrijdverslag 24 en 25 januari

Winst voor dames 1 van Aristos

 

Dames 1 had afgelopen weekend de uitwedstrijd tegen Apollo uit Son in het programma staan. In de eerste helft van de competitie had Apollo de winst weten te behalen. Na de winst op een van de koplopers vorige week, waren de dames van Aristos er op gebrand opnieuw punten mee naar Best te nemen. In het begin van de wedstrijd wist Aristos enkele punten voorsprong te nemen. Met vallen en opstaan werd de ruststand 12-14 in het voordeel van Aristos. Deze voorsprong wilden de dames niet afgeven. Door hard werken van het gehele team, werden erg mooie aanvallen gespeeld. Aan de andere kant had Apollo moeite door de sterke verdediging van Aristos te breken. Daardoor bleef de stand gedurende de wedstrijd in het voordeel van Aristos . Aristos won uiteindelijk met 29-31. Volgende week staat de wedstrijd tegen EHV op de planning.

 

Improviseren voor de F-jeugd

Afgelopen zaterdag zorgden de weergoden ervoor dat de tegenstander van de F-jeugd niet naar Aristos kon komen. Natuurlijk een teleurstelling voor de F-jes maar door het creatief vermogen van de ouders, broers, zusje én de oma van één van de speelsters, konden we toch een wedstrijd spelen.

En wel een héél bijzondere wedstrijd, de kinderen tegen de papa’s, mama’s en oma. Teambuilding pur sang. Een duel waarbij de volwassenen diep in de conditionele buidel moesten tasten en de kinderen hun talenten volop gebruikten. Vijftig minuten, zonder rustpauze, werd gestreden om de eeuwige roem. Een strijd die uiteindelijk werd gewonnen door de kinderen. De uitslag: 15-14.


DSC_0053