wedstrijdverslag 22 en 23 maart

Aristos Meisjes B kampioen

 

Afgelopen zondagochtend moest het gaan gebeuren. De meisjes B van Aristos speelden hun laatste wedstrijd in de zaalcompetitie tegen Apollo in Son. Apollo stond op de vierde plek. Aristos moest winnen om gedeeld op de eerste plek te blijven.

SONY DSC

De eerste helft waren de Bestse meiden nog niet wakker. De goed gevulde Aristos-tribune zag hoe ze in een mum van tijd achter kwamen te staan met 4-1. Gelukkig wisten ze zich richting het rustsignaal te herpakken. Met de rust stond er 6-6 op het scorebord. Tijdens de pauze kregen ze een peptalk van coach Diny de Bresser. Winst behoorde zeker tot de mogelijkheden als de concentratie behouden bleef en de verdediging gesloten. En in de tweede helft liep het dan ook een stuk beter. Aristos liep uit tot 5 doelpunten verschil en Apollo wist nog nauwelijks te scoren. De eindstand was 13-8. Hiermee hebben ze evenveel wedstrijdpunten als Habo uit Boekel. Hoewel Aristos op basis van doelsaldo op de tweede plek staat, telt Aristos het kampioenschap. Het feestje werd even uitgesteld omdat een groot deel van het team snel terug moest naar Best om nog een wedstrijd te spelen met de Dames A. Maar daarna werden de dames dan ook volop en verdiend in het zonnetje gezet, waarbij ook de geblesseerde speelsters niet vergeten werden.

Over enkele weken begint de veldcompetitie weer. Ook hier staat dit team nog bovenaan. Een dubbel kampioenschap in dit jubileumjaar van Aristos zou extra leuk zijn.