wedstrijdverslag 18 en 19 jan week 4 DS1

Twee punten uit Eindhoven mee naar Best voor Dames 1

Zaterdagavond om 21.00 stond de wedstrijd tegen de dames van Oktopus op het programma. De wedstrijd ging vlot van start. Het stond al snel 1-5 voor de dames van Aristos, maar daarna vielen ze even terug in hun oude ritme. Aristos liet de tegenstander makkelijke schieten en profiteerde zelf niet van de kansen voorin. Het ging redelijk gelijk op. De rust werd ingegaan met een stand van 13-14 op het scorebord.

In de rust werd besproken dat er in de verdediging feller moest worden uitgestapt en voorin moesten er meer kansen worden benut. De dames moesten ervoor gaan.

In de tweede helft zag je de dames van Aristos fel starten. Er werd hard gewerkt in de verdediging. Ook voorin werden mooie aanvallen gespeeld, op basis van druk en loopbewegingen. Kansen werden benut. Dit resulteerde al snel in een stand van 14-22. Daarna zakte Aristos weer een klein beetje in en kwam Oktopus dichterbij. Echter liet Aristos niet met zich sollen en bouwde de voorsprong uit. Uiteindelijk werd de wedstrijd afgefloten met 21-31 in het voordeel van Aristos.