wedstrijden JC, HS1 en DS1 week 45 4/5 nov

Jongens C verliest van concurrent

Aristos jongens C trad afgelopen zaterdag op om tegen Olympia83 te spelen. De nummer 2 tegen nummer 3 in de stand. Na 3 goals van Olympia scoorde Stijn voor Aristos het eerste doelpunt. Een aanval van Daniel werd gestopt door de keeper van Olympia. Olympia kwam goed in de wedstrijd, maar Aristos liet zich niet kennen en scoorde ook. Een penalty werd gemist door Rens. De twee teams waren goed aan elkaar gewaagd, wat leidde tot een ruststand van 11-16.

Na de rust maakte Rens van Haaren 3 goals voor Aristos door goed aangeven van Nick. Maar Olympia herstelde zich en scoorde ook nog veel doelpunten. Door toverballen van Thom kwamen er goede actie uit voor Stijn die dan scoorde, maar helaas Aristos haalde het niet om van de nummer 2 te winnen, de eindstand werd dan ook 22-29 voor Olympia83. Volgende keer reizen de jongens helemaal af naar Zierikzee.

Aristos Dames 1 neemt twee punten terug mee naar Best

Op zaterdagavond mocht de eerste wedstrijd van november gespeeld worden. Dit keer gingen de dames van Aristos op bezoek bij Roef DS1 in Moergestel. Vastberaden en gemotiveerd om twee punten terug mee naar huis te nemen begonnen de dames aan de wedstrijd. In eerste instantie leken de twee teams gewaagd aan elkaar te zijn, maar al snel sloeg Aristos toe. Ondanks het balverlies werden er mooie aanvallen gespeeld en stond de verdediging op scherp. Dit resulteerde in een ruststand van 5-15.

Na het oppepende advies van de coaches begon Aristos met nieuwe energie aan de tweede helft en werd het advies goed opgevolgd. Gedurende de gehele wedstrijd werkte de verdediging van Aristos geweldig samen, werden er heerlijke aanvallen opgezet en lieten de keepers van de Bestse ploeg een sterk staaltje keeperswerk zien. Na het fluitsignaal was het dan ook 7-29 in het voordeel van Aristos. Volgende week zaterdag speelt Aristos de thuiswedstrijd tegen de Flyers uit Wijchen.

Wederom een overwinning voor Aristos heren 1

Afgelopen zondag stond de lastige uitwedstrijd tegen Groene Ster uit Zevenbergen op het programma. Vooraf werden met elkaar enkele duidelijke afspraken gemaakt. Vrij snel na het beginsignaal werd duidelijk dat het niet tegen dovemansoren gezegd was. In rap tempo liep Aristos uit naar een 1-4 voorsprong. Via enkele strafworpen en snelle breaks stond er zelfs een 2-8 tussenstand op het scorebord. De coach van Groene Ster greep in en wisselde enkele spelers. Langzaam werd de voorsprong van gasten wat kleiner, maar op enkele cruciale momenten hield de keeper van Aristos zijn doel schoon. Aanvallend stokte het even bij de mannen uit Best wat resulteerde in een 14-18 ruststand in het voordeel van Aristos.

In het begin van de tweede helft waren de ploegen aan elkaar gewaagd. Aristos in ondertal had geen antwoord op de opbouwrij van Groene Ster; de voorsprong van 4 doelpunten liep terug naar 2. Dit was het startsein om een tandje bij te schakelen. Via 19-21 werd de voorsprong vergroot naar 21-26. Vanaf dit punt kwam de zege geen moment meer in gevaar en werd de marge zelfs nog iets opgerekt. Na het laatste fluitsignaal stond er dan ook een knappe en verdiende 28-35 stand op het scorebord. Volgende week zaterdagavond staat om 20.30 uur in sporthal Naestenbest de thuiswedstrijd tegen Tremeg op het programma.