wedstrijden D1 en HS1 week 42 14/15 okt

Aristos D1 nog ongeslagen

Het seizoen is nog pril en de zaalcompetitie is nog maar net begonnen. Het korte buitenseizoen heeft Aristos afgesloten als koploper en deze competitie wordt in 2018 hervat. De eerste 2 wedstrijden van het binnenseizoen werden ruimschoots gewonnen door de jongens van Aristos D1.

Afgelopen zaterdag stond een uitwedstrijd gepland tegen Tremeg D1 uit Gemert. Op de ranglijst is dit een middenmoter. Onze jongens begonnen de wedstrijd goed, maar al snel bleek dat het niveauverschil erg groot was. Het niveau van ons spel zakte in de 1e helft dan ook behoorlijk weg en er werd slecht afgerond. Zo kon Tremeg nog enigszins bijblijven tot de rust.

In de 2e helft ging het tempo bij Aristos omhoog en met veel snelle mooie aanvallen over veel schijven werd het verschil steeds groter. Het leuke van dit team is dat alle jongens weer een doelpunt hebben gemaakt en het ook voor elkaar over hebben. De wedstrijd werd afgesloten met een mooie uitslag van 24-7 voor Aristos.

Schoolsport

Wil je ook graag vrijblijvend kennismaken met handbal en lekker snel samen aanvallen en verdedigen? Spelenderwijs aan je motoriek en balvaardigheid werken in een positieve omgeving Geef je dan op voor de schoolsport en je wordt door een stel enthousiaste vrijwilligers ontvangen. Wil je niet via de schoolsport, maar gewoon vrijblijvend komen meetrainen. Dat kan natuurlijk ook. Kijk voor meer informatie op onze website www.aristos –best.nl

Aristos heren 1 blijft winnen

Afgelopen zondag stond de op papier lastige uitwedstrijd tegen het combinatieteam Witte Ster/Tachos op het programma. Vooraf is het altijd onduidelijk met wat voor spelers de tegenstander op de proppen komt dus een gedegen voorbereiding is lastig.

De eerste helft begon moeizaam. Beide teams hadden moeite met de harsloze bal. Dit resulteerde in slordig spel waarbij de doelpunten spaarzaam waren. Met rust stond er een verdiende 7-9 stand in het voordeel van Aristos op het scorebord.

In de rust werden de mannen toegesproken door coach Van Bergen. Zorgvuldig spelen in balbezit en hard blijven werken in de dekking was het devies. De tweede helft startte de mannen uit Best geconcentreerd. Er werden lange aanvallen gespeeld en de dekking stond goed. Aristos bleef goed afronden en de overwinning kwam geen moment in gevaar. Na het laatste fluitsignaal konden de gasten tevreden terugkijken op de wedstrijd en met een 15-20 overwinning werden de punten mee naar Best genomen.

Volgende week zal er geen wedstrijd zijn, maar op zaterdag 28 oktober om 20.30 uur zal Aristos het in de eigen sporthal Naestenbest opnemen tegen Zephyr uit Schijndel.