Wedstrijd verslag HS1 24 April

Aristos HS-1 komt tekort tegen de koploper

De week na de winst op White Demons stond voor het Heren-1 team van Aristos de wedstrijd tegen Groene Ster op het programma. Groene Ster dat met 34 punten uit 17 wedstrijden ongeslagen is deze competitie, mede door het niet komen opdagen van tegenstanders. Aristos durfde het uiteraard wel aan om de eerste nederlaag van Groene Ster af te dwingen.

Het begin was slordig van beide kanten. Dit zorgde er wel voor dat de thuisploeg lang in het spoor kon blijven van de gasten uit Zevenbergen. Tot een stand van 7-8 ging het goed voor Aristos. Hierna werd het gat geslagen in het tweede deel van de eerste helft. Ruststand 9-15 in het voordeel van Groene Ster.

In de tweede helft bleef Aristos knokken voor wat het waard was. Het was een fysieke doch sportieve wedstrijd, wat ook wel eens anders is in de wedstrijden tegen Groene Ster. Er werd zelfs nog wat naar elkaar gelachen, na het onnozele optreden van de scheidsrechter. Ondanks zijn bril wist hij soms niet of het wel of geen overtreding was, en als het er dan wel een was aan wie van alle spelers hij dan een tijdstraf moest uitdelen. Al met al kwam Aristos er in de tweede helft niet meer aan, eindstand 18-26.

Volgende week staat de uitwedstrijd in Eindhoven tegen het studententeam Oktopus op het programma. Aanvang 20:00, in de sporthal van de TU Eindhoven.