wedstrijd verslag heren 1 week 48 25/26 nov

Aristos heren 1 loopt tegen eerste nederlaag van het seizoen aan

Afgelopen zondag stond de topper tegen PSV op het programma.
Beide teams hadden al hun wedstrijden nog gewonnen dus de eerste plaats stond op het spel.
Zoals al het gehele seizoen waren de mannen uit Best ook nu niet compleet. Dit keer waren er twee opbouwers afwezig waardoor er door coach Van Bergen geïmproviseerd moest worden.
De eerste helft ging gelijk op hoewel PSV het initiatief nam. Beide ploegen moesten wennen aan de bal wat het spel niet ten goede kwam. Bij 3-3 kreeg Aristos de mogelijkheid om op voorsprong te komen, maar de bal ging over het doel. In de tegenaanval scoorde PSV wel en liep zelfs uit naar een voorsprong van 2 doelpunten. Aristos gaf zich niet gewonnen en kwam bij 7-7 weer op gelijke hoogte. Vanaf dit moment bleven de teams om en om scoren wat resulteerde in een 10-9 ruststand in het nadeel van Aristos.
De tweede helft begon weer rommelig waardoor het even duurde voordat er gescoord werd. Aristos trad niet adequaat op in de dekking en PSV liep uit naar een 15-11 voorsprong. De gasten uit Best gaf zich niet gewonnen en kwam terug tot 16-15, maar dichterbij kwam men niet. Met nog 12 minuten te spelen was het verzet van Aristos gebroken. De smalle selectie met daarbij de vele positiewisselingen eiste haar tol. PSV profiteerde hier optimaal van en liep uit naar 27-18. Uiteindelijk stond er een enigszins geflatteerde 29-19 eindstand in het voordeel van PSV op het scorebord.
Volgende week staat er op zaterdagavond in Best de wedstrijd tegen de nummer 3, Saturnus uit Bladel, op het programma.