Wedstrijd MD Aristos – VHC Zaterdag 8 november 2014

De meisjes D van Aristos speelden dit weekend een sportieve handbalwedstrijd tegen VHC uit Valkenswaard. VHC ging voortvarend van start en scoorde het eerste doelpunt. Die bal ging perfect laag en vlak langs de paal. Daar bleef het in de eerste helft gelijk ook bij want Babette stond deze helft op doel en liet zich daarna niet meer verrassen.

Bregje trad op als stoorzender van de grootste speelster van VHC, die vanaf dat moment geen mogelijkheden meer kreeg om gevaarlijk te worden. Dionne was snel en verhinderde enkele keren het overspelen van de tegenpartij. Er werd goed overgespeeld door de meisjes wat vervolgens werd beloond met een gelijkmakende goal. Kim wist bijvoorbeeld geweldig door de verdediging van VHC te dringen. Ook verdedigend stond Aristos haar mannetje omdat Mireille met haar lengte enkele ballen afblokte. Al snel volgden er meerdere doelpunten van Aristos en met een 5-1 werd de eerste helft afgesloten.

In de tweede helft stond Kim op doel en ook zij heeft maar één bal zien passeren. Het tempo bij Aristos viel wel iets terug want het team beschikte vandaag niet over een wissel. Toch stonden de meisjes er ruim voor en besloot de coach om de twee nieuwe speelsters Eva en Rowena de kans te geven om in de opbouw aan te vallen. Dat deden zij leuk en het is duidelijk te zien dat het team goed op weg is om een eenheid te worden. Ook verdedigend werd er meer risico genomen door Bregje terug op de cirkel te zetten en te oefenen met het uit stappen op de schutters van VHC. Het team won de wedstrijd met een verdiende 8-2 overwinning.