Vrolijke start van het zaalseizoen tijdens Aristosdag

Op zaterdag 24 september trapte de jeugd van handbalvereniging Aristos het zaalseizoen af met een vrolijke dag vol vriendschappelijke wedstrijdjes in Sporthal Naestenbest.

De dag begon om 10.00 uur met de kleinste, maar grootse, spelers van de F-jeugd. Naast het talententeam van Aristos traden ook de beloften van Bergeijk, Jupiter, PSV en Saturnus aan. Na een gezamenlijke warming up op muziek zat de sfeer er al meteen goed in en stonden de teams te trappelen om in wedstrijdjes van tien minuten hun kunsten aan elkaar te vertonen. Met schitterende sprongworpen, lepe steekpasses en slimme samenwerkingstactieken lieten zij zien dat de handbalsport in de regio een stralende toekomst wacht.

Vanaf 12.00 uur liepen de zalen van de sporthal vol met de E- en D-Jeugd. Voor de 9- en 10-jarigen van Aristos stonden twee teams van Jupiter klaar om in wedstrijdjes van een half uur de krachten met elkaar te meten. Moe maar voldaan schoven zij na afloop in Sportcafé Best aan voor een welverdiende portie friet met een snack.

De twee Aristos teams van 11- en 12-jarigen van de D-jeugd streden in een toernooi met BEDO, Dongen, HMC en Internos om de eer. In de zinderende finale tegen HMC bleek Internos de sterkste. Na afloop van het toernooi kregen alle deelnemers een door Sportcafé Best gesponsorde medaille omgehangen en was er ook voor deze teams friet met een snack.

Vanaf 1 oktober begint de zaalcompetitie weer. De jeugd van Aristos is er helemaal klaar voor en kan niet wachten!