Vriendjes-en vriendinnetjestoernooi

Vriendjes-en vriendinnetjestoernooi E- en F jeugd

Op woensdagmiddag 30 november vindt er weer een handbaltoernooitje voor alle

E- en F- jes en vriendjes en vriendinnetjes plaats. Lijkt het je leuk om eens een keer te handballen met je vriendje en/of vriendinnetje en daarna met z’n allen gezellig lekkere pannenkoeken te gaan eten? Grijp dan nu je kans!

Heb je nog een vriendje of vriendinnetje die ook graag mee wil doen (met of zonder handbalervaring)? Dan mag je die ook gewoon inschrijven. Het toernooitje wordt gehouden in de sporthal van het Heerbeeckcollege Het toernooitje begint om 17.00 uur en we zijn om 18.00 uur klaar. Daarna gaan we de pannenkoeken eten in sporthal Naestenbest.

Inschrijven kan uiterlijk tot en met zondag 28 november a.s. via je trainer/coach of onderstaand e-mailadres: anjo.van.vroenhoven@on.nl (Geef ook even door of je een vriendje of vriendinnetje meeneemt en of je/jullie mee pannenkoeken gaan eten.)

Deelname is gratis. Als er nog vragen zijn dan kun je altijd even bellen met Anjo (tel. nr: 06-10249214)

Hopelijk tot woensdagmiddag 30 november.

Vriendjes-en vriendinnetjestoernooi C en D jeugd

Op dinsdagmiddag 6 december vindt er een handbaltoernooitje voor alle C en D jeugd en hun vriendjes en vriendinnetjes plaats. Lijkt het je leuk om eens een keer te handballen met je vriendje en/of vriendinnetje? Grijp dan nu je kans!

Heb je nog een vriendje of vriendinnetje die ook graag mee wil doen (met of zonder handbalervaring)? Dan mag je die ook gewoon inschrijven. Het toernooitje wordt gehouden in sporthal Naestenbest. Het toernooitje begint om 18.00 uur en we zijn om 19.00 uur klaar.

Inschrijven kan uiterlijk tot en met zondag ovember a.s. bij je trainer/coach of via onderstaand e-mailadres: anjo.van.vroenhoven@on.nl

Deelname is gratis. Als er nog vragen zijn dan kun je altijd even bellen met Anjo (tel. nr: 06-10249214)

Hopelijk tot dinsdagmiddag 6 december!