Traditionele gezelligheid bij Aristo

Op vrijdag 13 januari organiseerde handbalvereniging Aristos voor het eerst sinds de coronajaren weer haar traditionele nieuwjaarsreceptie in Sportcafé Best. Aansluitend namen zo’n zestig mensen deel aan het jaarlijkse darttoernooi.

Waar vorig jaar het darttoernooi nog eind maart werd gehouden, omdat corona in januari wederom roet in het eten had gegooid, kon Aristos 2023 wel inluiden met een glaasje champagne op het nieuwe sportjaar. Na een korte terugblik op het afgelopen jaar, waarin de handbalsport in Best op alle niveaus weer in de lift zat met onder andere een kampioenschap voor de C-jeugd, een ononderbroken zegereeks van tien wedstrijden voor de heren-1, en oud-leden die als speler of als scheidsrechter debuteerden in de eredivisie en op EK’s, hieven de aanwezigen het glas op het komende jaar.

Hierna barstte het traditionele darttoernooi los met 56 darters die op acht dartborden de sterren van hemel gooiden. Uiteindelijk gingen twee teams er vandoor met de eeuwige roem en een fles champagne: in de eerste divisie waren dat Thies en Job, en in de eredivisie Sven en Bart.

Keur aan prijzen Halverwege de avond nam spreekstalmeester Erwin de microfoon op om een volle tafel aan prijzen te verloten. Onze sponsoren EMEC, Sport en Meer en Mark van Dooremolen van Personal Fitness Nederland hadden onder andere prachtige sporttassen, opladers, met Aristoslogo bedrukte trainingsjacks en t-shirts en een Personal Training sessie met health check beschikbaar gesteld.

Al met al was het weer een ouderwets gezellig avondje Aristos. Wil jij voortaan ook deel uitmaken van die gezelligheid? We hebben teams voor alle leeftijden, en nieuwe leden zijn altijd welkom. Neem eens een kijkje op onze website http://aristos-best.nl.