Sportieve seizoensstart voor Aristos

Op zaterdag 23 september trapte handbalvereniging Aristos het zaalseizoen af met een sportieve dag vol vriendschappelijke wedstrijden in Sporthal Naestenbest.

Acht verenigingen uit de wijde omgeving – van Wijchen tot Zevenbergen – kwamen vol enthousiasme met hun teams naar Best om nog voor de officiële start van het zaalseizoen de handbalkrachten met elkaar te meten in vriendschappelijke wedstrijdjes in alle leeftijden. Vanaf 12.00 uur liepen beide grote zalen van de sporthal vol met de E-, D-, en C-jeugd. ‘s Avonds waren de dames en heren senioren aan de beurt.

De sfeer was opperbest. Hoewel de handballers zoals altijd bloedfanatiek de velden betraden, was er buiten de wedstrijden om en op de tribunes voldoende gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje bij te praten over de zomer en de plannen voor komend handbalseizoen uit de doeken te doen. Ook in het veld was de sfeer opperbest, er is geen wanklank gevallen.

De jeugd van Aristos deed tussen de wedstrijden door nieuwe krachten op met een lekker broodje kroket in Sportcafé Best. De Bestse handbalvereniging is er bijzonder blij mee en trots op dat een zeer actieve groep bij de handbalsport betrokken vrijwilligers zo’n mooie dag mogelijk heeft gemaakt voor de 16 deelnemende teams.

Vanaf komend weekend begint de weekendzaalcompetitie weer. De spelers van Aristos staan weer te popelen!