Sponsoring acties

Plus Club spaaractie / Grote club Spaaractie / Rabo clubsupport

Plus Club spaaractie

Van 5 september t/m 13 november ontvang je bij elke 10 euro aan boodschappen bij de PLUS sponsorpunten voor je favoriete sportclub. Dit zijn vouchers met een unieke code. Deze unieke code kun je activeren op de actiesite en vervolgens kun je aangeven dat je deze punten wilt schenken aan Aristos. In totaal is er via de Bestse vestigingen van de PLUS een dikke 30.000 euro te verdelen over 37 clubs en verenigingen. Hoe meer punten er op naam van Aristos worden gezet, hoe meer geld onze club krijgt uit deze pot. Dus doe je boodschappen bij PLUS Ton Henst of PLUS Erwin Kenter, geef je punten aan Aristos, en por al je vrienden en familie op om hetzelfde te doen.

Grote club actie

Ook dit jaar doet Aristos weer mee aan de Grote Clubactie. Voor ieder verkocht lot van € 3 gaat er € 2,40 rechtstreeks naar onze clubkas. Omdat wij deze extra inkomsten niet kunnen missen vragen wij onze jeugdleden om zoveel mogelijk loten voor onze vereniging te verkopen. De officiële verkoop is vanaf zaterdag 18septemberen duurt tot 23 november 2021. Voor leden die verplicht geen loten hoeven te verkopen maar toch mee willen doen met de actie is de QR-code van Aristos op facebook gezet. Met deze QR-code ga je langs familie, vrienden en buurtbewoners. De verkoop kan plaats vinden via het scannen van de QR-code van Aristos.Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. De trekking van de loterij vindt plaats op woensdag8 december 2021. Er zijn vele mooie prijzen te winnen. Nadere informatie is te vinden op de website van de Grote Clubactie.

Rabo clubsupport

Net als afgelopen jaar loopt er ook dit jaar weer een Rabo clubsupport actie. Hierbij kan iedereen die lid is van de Rabobank stemmen op Handbalvereniging Aristos om onze club een warm hart toe te dragen!

De agenda van de Rabo clubsupport is als volgt:
Start stemperiode 4 oktober 2021. Vanaf nu kun je als lid van de Rabobank jou stem uitbrengen op clubs en verenigingen uit jou buurt.
Einde stemperiode 25 oktober 2021. De stem periode voor leden is gesloten, stemmen is dus niet meer mogelijk.
November. Finale en uitreikingen Rabo clubsupport.
Hoe werkt het stemmen:
Door in te loggen via de website van de Rabobank:
-Stemmen via Rabo clubsupport 2021(te vinden via Google)
-Daarna klikken op: stemmen op je favoriete club
-Log in op de Rabobank
-Clubnaam: Handbalvereniging Aristos.
(Je kunt helaas maar maximaal 1 stem uitbrengen op Aristos)
Stemmen via de app: Vanaf 4 oktober kun je stemmen via de Rabo App. Ga naar het overzicht van deelnemende clubs, selecteer je drie favorieten en stemmen maar! We ontvangen je stem graag voor 25 oktober.