Sinterklaaswinst voor Heren-A 5 dec

Op zondag 5 december mocht het Heren-A team van Aristos aantreden tegen Bedo uit Beek en Donk. Ondanks het vroege tijdstip was iedereen van de partij. Iedereen behalve Thom, die de Goedheiligman moest assisteren.

De eerste goals voor Aristos waren geen probleem en het duurde lang voordat Bedo een gaatje kon vinden in onze hechte verdediging. En als er een gaatje ontstond, hield Connor nagenoeg alles tegen. Tussenstand 1-4.

Een aantal rake afstandsschoten van Mika en goed doorgaan van Tijs zorgden voor een 2-8 voorsprong. Hierna stokte de aanval en kwam Bedo beter in hun spel. Binnen een paar minuten kwamen ze mede door slordig spel van onze kant terug tot 6-8. Hierna waren wij weer aan de beurt en de rust werd bereikt met een 8-12 voorsprong.

Peptalk

In de rust hebben we besproken dat de aanval minder statisch moest spelen en dat had effect. Met enkele flitsende aanvallen wisten Stijn, Rens en Ruben de voorsprong uit te bouwen naar 10-20. De verdediging had de tegenstanders nog steeds onder controle dankzij goed positioneel spel van hoekverdedigers Justin en Niels en sterk verdedigen van Tijs op Bedo’s gevaarlijkste man.

Door een penalty van Nick, een mooie goal van Justin en een paar mooie afstandsschoten van Stijn werd de einduitslag van 14-25 op het bord gezet.

Op naar de volgende tegenstander. Met 7 overwinningen uit 8 wedstrijden zijn we op de goede weg. En nog belangrijker: het is gezellig samen.