Scoor nu korting op handbalspullen

Via onze partner Sport en Meer biedt Aristos vanaf het komende handbalseizoen alle sportbenodigdheden zoals t-shirts, broekjes, trainingspakken, sokken, en drinkflessen aan met een flinke korting. Sport en Meer kan deze artikelen ook bedrukken met bijvoorbeeld het Aristoslogo en de naam van de speler.

Als je via Aristos iets bestelt van het gerenommeerde sportmerk JAKO, krijg je 30 procent korting op de catalogusprijs. Daarnaast krijg je op het einde van het seizoen tien procent van je aankoopbedrag (exclusief BTW) terug in de vorm van tegoedbonnen voor het volgende seizoen. Kijk in de JAKO catalogus wat je zou willen hebben en geef je bestelling met de eventuele gewenste bedrukking door aan webshop@aristos-best.nl. Graag in je bestelling vermelden om wat voor soort artikel het gaat, met het artikelnummer uit de catalogus, de gewenste maat en de gewenste kleur. Voor de bedrukking geldt dat we graag willen weten welke tekst je wilt en op welke plaats op het artikel (bijvoorbeeld naam achterop een shirt, en spelersnummer voorop). Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet worden geruild.

We geven de bestellingen eens per maand door aan Sport en Meer. Wees dus op tijd als je iets voor een speciale gelegenheid zoekt, zoals een verjaardag of de decembermaand.