Prijzenregen bij Aristos

Op zaterdag 2 maart organiseerde handbalvereniging Aristos haar traditionele, drukbezochte darttoernooi met loterij in Sportcafé Best.

In grote getalen was Best op het darttoernooi afgekomen: in totaal gooiden 54 darters vanaf een uur acht ’s avonds tot in de kleine uurtjes de sterren van de hemel. Uiteindelijk gingen drie teams er vandoor met de prijzen: in de eerste divisie ontvingen Laura en Martien de felbegeerde fles mooie champagne. In de eredivisie namen Ben en Dylan de bubbels mee naar huis. De troostprijs in de verliezersfinale was voor Jesse en Koen.

Keur aan prijzen
Halverwege de avond nam spreekstalmeester Henri de microfoon op om een volle tafel aan extra prijzen te verloten. Onze trouwe sponsoren EMEC, Sportcafé Best, Sport en Meer en Mark van Dooremolen van Personal Fitness Nederland hadden onder andere een prachtige laptoptas, een plateau met lekkere snacks, met Aristoslogo bedrukte sportspullen, en een Personal Training sessie met health check beschikbaar gesteld.

Al met al was het weer een ouderwets gezellig avondje Aristos. Op zaterdag 25 mei vieren we ons 50-jarig bestaan. Houd onze website www.aristos-best.nl en Facebook pagina in de gaten voor meer informatie.