Pijltjes en prijzen bij Aristos

Op zaterdag 26 maart organiseerde handbalvereniging Aristos haar traditionele darttoernooi. Een ouderwets gezellige avond vol pijltjes en prijzen.

Het was een ouderwetse, precorona aanblik: een gezellig vol Sportcafé Best in sporthal Naestenbest, met lachende, kletsende en pijltjesgooiende mensen. Waar het darttoernooi van Aristos traditioneel wordt gecombineerd met een nieuwjaarsborrel, vierden de ongeveer vijftig aanwezigen ditmaal het begin van het voorjaar.

Met 37 darters in alle vaardigheidscategorieën, variërend van beginner tot voormalig eredivisiespeler, was er op de vijf dartborden urenlang actie te aanschouwen. In zes poules streden de teams tegen elkaar voor de eeuwige roem en een fles champagne. Wie er nu uiteindelijk gewonnen hadden weet niemand meer te vertellen, daar ging het namelijk niet om.

Prijzen te over Bovendien barstte het tijdens de avond van de prijswinnaars, aangezien er ook een verloting van allerhande prachtige spullen werd gehouden. Niet alleen waren er zeer gewilde bierslippers, paaseitjes, een handbal en een grote knuffel te winnen, maar onze sponsoren Jima Sports en Mark van Dooremolen van Personal Fitness Nederland hadden ook nieuwe trainingsshirts en Personal Training sessie met health check als hoofdprijzen beschikbaar gesteld.

Voorbeeld van afbeelding

Al met al was het weer een ouderwets gezellig avondje Aristos. Wil jij voortaan ook deel uitmaken van die gezelligheid? We hebben teams voor alle leeftijden, en nieuwe leden zijn altijd welkom. Neem eens een kijkje op onze website http://aristos-best.nl.