MJE en DS1

Kampioenen bij Aristos

Afgelopen weekend was het laatste competitieweekend van de zaalhandbalcompetitie. En er werden nog een aantal mooie wedstrijden gespeeld waarbij 2 kampioensteams gehuldigd konden worden. Over de HA volgende week meer, deze week gaan de felicitaties eerst uit naar de (bijna) jongste jeugd.

E-jeugd

Bij de E-jeugd was de hele week de spanning al te snijden en hadden ze het over niets anders dan de kampioenswedstrijd. Afgelopen zondag vertrok het team met een groot aantal aanhangers naar Son en Breugel om de wedstrijd tegen Apollo te spelen. Helaas waren Sem en Stijn er niet bij. Dex, Tijn, Tijs, Tobias, Branco, Stijn, Marcel, Jochem en Rens, begroetten op de gebruikelijke manier de tegenpartij, alleen met wat meer spanning. De fluit klonk voor het beginsignaal. Na 2 en 4 minuten scoorde Tijn de eerste twee doelpunten. Na 6 minuten maakte Jochem het derde doelpunt voor Aristos. Dex had ook een goede scoringskans maar deze was helaas mis. Na 9 minuten scoorde Jochem gevolgd door Dex weer mooie doelpunten. Apollo liet het er echter niet bij zitten en scoorde ook een mooie treffer. Maar Aristos was niet te stuiten. Via doelpunten van Tijn, Marcel, Stijn en Jochem, en een enkele tegentreffer van Apollo werd met 8-4 de rust in gegaan.P1250861a

De tweede helft begon Apollo met een treffer. Gevolgd door goals van Tijn en Rens. Er werd door de scheidsrechter een penalty gegeven voor Aristos welke door Jochem goed benut werd. Apollo scoorde weer tweemaal waardoor de laatste twee minuten nog alles kon. De spanning was te snijden bij 9-7. De laatste anderhalve minuut bracht Jochem de eindstand op 10-7. De medailles en bloemen werden uitgedeeld en het feest was compleet met frietjes met ranja in de kantine.

Punten en een afscheid voor Dames 1

Op zaterdagavond 11 april speelde Dames 1 van Aristos haar laatste competitiewedstrijd tegen Habo ’95. De dames van Aristos waren erop gebrand deze laatste wedstrijd te winnen om nog wat punten mee te pakken. De wedstrijd begon goed, al snel stond Aristos voor. Helaas mocht dit niet lang duren. Na wat balverlies en onzuivere verdediging van Habo, stond Aristos met 6-7 achter. In de tweede helft bleef het gelijk oplopen. De laatste minuten van de wedstrijd stonden de dames van Aristos met een punt achter. Na een paar goed uitgespeelde aanvallen en een sterke verdediging werd de eindstand 24-19. De dames hebben afgelopen seizoen veel geleerd. De stijgende lijn is de laatste wedstrijden behouden waardoor behoud in deze klasse een feit is. Omdat dit de laatste wedstrijd van routinier Marlène Lemmens was in Dames 1 werd zij door haar teamgenoten in het zonnetje gezet. Volgend seizoen speelt Marlène bij Dames 2.