MJC Aristos zaalkampioen

Zaterdag 14 mei was de laatste competitiewedstrijd voor de MJC van Aristos. Het weekend ervoor wisten ze al dat ze kampioen waren geworden. Maar toen speelden ze een uitwedstrijd, dus nu was het tijd voor een mooi feestje aansluitend aan de – uiteraard dik gewonnen – wedstrijd.

Het seizoen begon onzeker met een verliespartij. Na deze valse start wist de MJC van Aristos verder alle wedstrijden te winnen. Iets wat we met recht een teamprestatie kunnen noemen. Keepster Amy heeft dit seizoen een enorme groei doorgemaakt, mede doordat ze veel heeft getraind. En dat was in de laatste wedstrijden goed te merken. Als de verdediging mistgreep stond ze daar en keerde vele ballen. Dit tot frustratie van menig tegenstander.

Super scorend vermogen

Rens en Stan hadden met hun snelle passeerbewegingen veel succes door het midden. Amelie en Pepijn wisten zich op de cirkel zoveel vrij te spelen dat zelfs onze eigen aanvallers ze vaak niet zagen staan. Harm en Martijn zorgden voor de harde schoten vanaf de opbouw, elk met hun eigen stijl.

Hoekspelers Thanh Nhi, Cas en Pien maakte de doelpunten vanuit de uitgespeelde situaties. Isabel was de joker van het team. Zij heeft dit seizoen op elke positie gespeeld en gescoord. Sophie gaat ons helaas verlaten. We zullen haar verdedigende kracht, haar doorbraken en haar humor gaan missen. En uiteraard mogen we onze gastspelers Ymke, Sjors en Lucas niet vergeten.

Volgend jaar gaan we een niveautje hoger met deze groep verder. Als je aan wil sluiten bij dit gezellige team, kijk dan eens op aristos-best.nl.