Meisjes B-jeugd twee keer kampioen in één seizoen!

Afgelopen zaterdag konden de meisjes B (15-16 jaar) van Aristos voor de tweede keer in één seizoen het kampioenschap binnen halen. Nadat ze al kampioen in de zaal waren kon nu ook de eerste plaats van het veldseizoen behaald worden. Met nog twee wedstrijden te spelen stonden Aristos één punt voor op Apollo, de nummer twee, met één wedstrijd minder gespeeld. De meiden uit Best wilden deze wedstrijd graag winnen: niets mooier dan kampioen worden in een thuiswedstrijd met veel supporters.

DSC_9603

Daarvoor moest dus HABO uit Boekel verslagen worden. Vanaf de eerste minuut gingen onze dames er vol voor. De verdediging stond als een huis. Er werd goed rugdekking gegeven indien nodig. En als de tegenstander er al door kwam werd er goed gekeept. Ook tegen de snelle breaks van Aristos was HABO niet opgewassen. Het werd een redelijk gemakkelijke overwinning. Bij rust stond Aristos met 7-2 voor en de eindstand was 17-7.

Daarmee was het kampioenschap binnen! De dames werden door voorzitter Erik van Happen gefeliciteerd, toegesproken en getrakteerd. Deze meiden beloven mooie handbalprestaties in de toekomst
.