Jubileum activiteiten 14 en 15 juni.

Het feestweekend van 14 en 15 juni komt steeds dichter bij en de jubileumcommissie is vol enthousiasme de puntjes op de “i” aan het zetten.

Wij horen heel veel positieve reacties van leden en oud leden. Veel mensen hebben al uitgesproken te komen. Helaas blijven de officiële inschrijvingen achter waardoor het voor ons moeilijk in te schatten is wat wij uiteindelijk kunnen verwachten aan opkomst.

Voor de organisatie van het circus, handbalclinic (door Paul van Noesel zie nieuwsbrief), ontbijt en natuurlijk het familietoernooi dienen wij vooraf te weten hoeveel mensen en teams er meedoen. Vooral de Playback Show blijft achter met inschrijvingen. Het zou erg jammer zijn als dit niet door kan gaan.

Schrijf je snel in (voor elk apart onderdeel). Ook als je al zeker weet dat je gaat komen en je nog niet hebt opgegeven. Spreek het rond, stuur deze nieuwsbrief, hier staat het programma in, ook door naar oud-leden. Het inschrijfformulier is ook te vinden op onze internetsite www.aristos-best.nl. De aller laatste versie van het programma jubileumweekend Aristos vind je hier.

 

Je mag natuurlijk ook gewoon een mail sturen naar; aristos40jaar@gmail.com

 

Feestelijke groet,

Namens de jubileumcommissie