Jeugdkamp 8 t/m 10 september 2017

Net als vorig jaar willen we weer een jeugdkamp houden. Dit zal plaats vinden van

vrijdag middag 8 september tot en met zondag middag 10 september

De lokatie is dit keer dezelfde als vorig jaar. Zoals altijd gaan we weer gezellig met zijn allen slapen op luchtbedden in grote ruimtes. Net als vorig jaar dient iedereen ZELF te zorgen voor vervoer van en naar de lokatie. De exacte locatie en vertrektijden zullen worden vermeld in een volgende informatiebrief.

Dit jeugdkamp is bedoeld voor de E-jeugd, de D-jeugd, de C-jeugd en de A-jeugd. De organisatie gaat weer een fantastisch programma opstellen wat voor alle leeftijden geschikt is ! De kosten voor het hele weekend (overnachting, eten, drinken en activiteiten) zijn 25 Euro per persoon. Als je mee wilt vul dan Jeugdkamp 2017 – Inschrijfformulier in en geef het uiterlijk 7 juni af aan je coach of mail het naar rickvangerwen@home.nl.

We vragen jullie voor 15 juni 2017 het totale bedrag over te maken op rekeningnummer NL81RABO.01070.23.547 ten name van “Penningmeester Aristos” onder vermelding van de volledige naam van het kind en de omschrijving “Jeugdkamp 2017”. Mochten er meerdere kinderen binnen een gezin mee gaan, dan graag per kind de betaling overmaken.

We zouden het kei leuk vinden als jullie mee gaan zodat we er samen een superweekend van kunnen maken !

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met Henri van Vroenhoven (06-55182858)