Handbal is (een) TOP sport

Heeft u ook zo genoten van de Olympische Spelen? Wat een mooie wedstrijden hebben we gezien tijdens deze soms wat druilerige zomer. Af en toe kostte dat een paar uur nachtrust maar het resultaat was prachtig. En dan hebben we het vooral over de handbalprestaties van de Nederlandse Dames. Zittend op de bank met onze handbalvrienden, hebben we genoten, de goals geëvalueerd en helaas ook een wedstrijd gemist omdat tijdens een vakantie in Frankrijk een wedstrijd Nederland-Rusland geen prioriteit krijgt op de Franse TV.

Nu, aan de start van het nieuwe handbalseizoen, kriebelt het om onze jeugd dezelfde trucjes te leren als Estavana en Nycke lieten zien en de succesvolle break-outs na te bootsen die Tess in gang zette door razendsnel de bal vanuit het doel terug te brengen in het veld. Als je dit hebt gezien, wil je toch ook heel graag handballen … Handbalvereniging Aristos in Best is een bloeiende handbalvereniging met enthousiaste mensen en er is nog volop plaats voor nieuwe meisjes en jongens. Als die snelheid van het handbalspel je nu heel erg aanspreekt, nodigen we je van harte uit om bij ons een maand gratis mee te trainen en te kijken of dit jouw sport is. Als je vervolgens besluit om je aan te melden, ontvang je van de vereniging als welkomstgeschenk een handbal en zorgen wij voor gezellige trainingen en spannende wedstrijden.

We vinden het dus heel leuk als je met ons mee komt trainen tijdens onze trainingsavonden op dinsdag, woensdag of donderdag, afhankelijk van in welk team je wordt geplaatst. Voor informatie kun je contact opnemen met Handbalvereniging Aristos tel.nr. 06-55182858.

De jeugdcoaches van Aristos