Handbal dit weekend HS1 nieuwe sponsor VSK kastenbouw

Handbalseizoen Aristos heren 1 gaat weer van start

Zaterdag 1 oktober staat de eerste competitiewedstrijd van Aristos heren 1 op het programma. Net zoals vorig jaar spelen de heren in de 1e klasse Brabant. Toch zijn er zichtbare verschillen in vergelijking met vorig seizoen. Zo staat er een nieuwe trainer/coach voor de groep en ook de selectie is veranderd. Enkele “oudere” spelers zijn gestopt en deze plekken zijn ingenomen door jonge, talentvolle spelers die vorig jaar in het 2e team speelden.

Ook benieuwd hoe Aristos dit seizoen zal presteren? Kom dan aanstaande zaterdag om 20.30 uur naar sporthal Naestenbest om de wedstrijd tegen DOS’80 uit Heesch te bekijken!

VSK-Kastenbouw: de nieuwe sponsor van HV Aristos

Hun credo is ‘Energiek met energie’ zegt Harrie Peters van VSK-Kastenbouw en daarmee is de link met sport natuurlijk snel gelegd. Sporten kost ontegenzeggelijk energie maar je krijgt er ook energie van. Harrie weet dat als geen ander want naast zijn werk sport hij zelf ook veel. Dat credo is hem dan ook zowel zakelijk als privé op het lijf geschreven. Met VSK-Kastenbouw maakt hij al 10 jaar elektrotechnische systemen voor laagspanningsinstallaties. Het bedrijf groeit enorm en hij is van mening dat een stukje maatschappelijke betrokkenheid ook bij zijn rol als ondernemer hoort. Hij zag dat het verenigingsleven het moeilijk heeft om de eindjes aan elkaar te knopen en heeft besloten om wat te helpen. Wij zijn bij handbalvereniging Aristos heel blij dat wij hem als shirtsponsor mogen verwelkomen en weten zeker dat hij ons nog meer energie zal geven.