Fysieke pot voor dames Aristos

Op zaterdagavond 13 januari was de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar van Aristos DS1, uit in Oosterhout. De tegenstander was Het Zonneke/ O.H.C. ’01 DS1. Vanuit de eerdere thuiswedstrijd tegen deze ploeg wisten de dames dat het een fysieke wedstrijd zou worden.

De Bestse dames startten de wedstrijd met goede zin. Helaas resulteerde dit in een slordige start met twee breaks tegen. De dames van Aristos lieten hun koppie echter niet hangen en herpakten zich tot een tussenstand van 5-4 voor de tegenstander. Door het fysieke en snelle spel van de tegenstander, werd de ruststand 10-7.

Penalty parade

In de tweede helft werd er door de tegenstander feller verdedigd. Aristos bleef knokken en liet mooie aanvallen zien. Door laat ingrijpen van de tegenstander, kreeg Ario=stos meerdere penalty’s, die de dames ook wisten te benutten. Helaas kon de achterstand niet meer ingehaald worden. De eindstand werd 19-13 in het voordeel van Het Zonneke/ O.H.C. ‘01 DS1.

Dinsdag staat de tweede ronde van de beker op de planning tegen Bergeijk DS2. Bij deze thuiswedstrijd kunnen de dames publiek gebruiken! Tot dinsdag, om 19 uur in sporthal Naestenbest.