Dames Aristos wachten nog steeds op eerste punten

Afgelopen zondag moest dames 1 van Aristos naar Eindhoven voor de uitwedstrijd tegen EHV. Voorafgaand aan de wedstrijd stonden beide teams gelijk in de stand: beiden hadden nog 0 punten.

De dames uit Best begonnen niet heel goed aan de wedstrijd. In de eerste helft was er heel veel balverlies waar EHV goed gebruik van maakte door snelle aanvallen te spelen. De teams gingen uiteindelijk rusten bij een stand van 14-9 in het voordeel van de Eindhovense dames.

Kort na rust lag het initiatief weer vooral bij EHV, waardoor Aristos op een gegeven moment zelfs 7 doelpunten achter stond. EHV probeerde het spel te vertragen en Aristos kwam steeds beter in de wedstrijd. Ze waren echter iets te laat begonnen met gas geven om het gat te dichten. Tegen het eind van de wedstrijd – toen het verschil steeds kleiner werd – waren er ook wat onvriendelijkheden, met name vanuit EHV zijde. Door enkele doelpunten van de zeer sterke linkerhoek speelster van EHV wisten de Eindhovense dames toch de voorsprong te behouden. Aristos verloor uiteindelijk met 23-20, helaas blijven ze dus nog steken op 0 punten.