Dames Aristos verliezen grip

Afgelopen zaterdagavond speelde Dames 1 van Aristos een thuiswedstrijd tegen het nog relatief onbekende Internos uit Etten-Leur.

De dames van Aristos gingen goed van start. Door een aantal mooie acties en goed keepwerk aan de eigen kant kwamen ze al snel op een 4-0 voorsprong. Daarna kreeg de tegenstander iets meer grip op de aanval en vond de goal van de Bestse equipe beter, waardoor het puntenverloop gelijk op ging. De laatste 10 minuten van de eerst helft verslapte Aristos, waar Internos goed gebruik van maakte. De ruststand was 12-15 in het voordeel van Internos.

Etten-Leur op stoom

In de tweede helft bleek helaas al snel dat Aristos de flow van het begin van de wedstrijd niet terug gevonden had, terwijl Internos heel fel doorstoomde. In de verdediging kreeg Aristos onvoldoende grip op Internos. Door de felle verdediging van de bezoekende ploeg leed Aristos ook in de aanval veel balverlies, wat helaas afgestraft werd met snelle breaks. De eindstand was 18-31.

Volgende week speelt DS1 niet. De volgende wedstrijd is op vrijdagavond 10 november om 20.00 uur in Son en Breugel tegen Apollo. Dat weekend spelen de dames ook op zaterdagavond 11 november om 19.15 uur tegen R.H.V. in Best.