Aristos Scholierentoernooi groep 4

Afgelopen zondag organiseerde Aristos een toernooi voor leerlingen van groep 4 van de Bestse basisscholen. Deze leerlingen hadden tijdens hun gymlessen kennis gemaakt met de handbalsport. Om dit in praktijk te brengen konden ze aan dit toernooi deelnemen.foto schoolhandbal

Er waren 45 kinderen die verdeeld werden over 6 teams. Een coach van Aristos begeleidde elk team. Het was niet alleen een heerlijke warme dag door de zon. Ook door te kijken en genieten van zoveel enthousiaste en fanatieke kinderen kreeg de organisatie een warm en goed gevoel. Tussen de wedstrijden door konden de kinderen een spelletje spelen en zo verveelden ze zich geen seconde. Heel veel ouders waren aanwezig om de kinderen aan te moedigen. Ook zij waren erg enthousiast gezien de vele verzoeken om meer informatie. Na de finalewedstrijden werd afgesloten met een shoot-out vanaf de middellijn, zodat elk kind een doelpoging heeft kunnen wagen. Ondertussen werden de punten opgeteld. Een team dat toevallig geheel bestond uit leerlingen van de Antoniusschool mocht zich kampioen noemen en kreeg een beker. Maar alle kinderen werden beloond voor hun inzet met een mooie medaille. Er zijn deze dag veel foto’s gemaakt. Deze zijn terug te vinden op de website van Aristos www.aristos-best.nl.

Alle kinderen die het handballen als sport wel eens willen uitproberen zijn van harte welkom. Meer informatie over trainingstijden of andere zaken is te krijgen bij Henri van Vroenhoven.