Aristos E-jeugd vecht tot de laatste snik

Deze week namen de meiden van de E1 van Aristos het op tegen Jupiter uit Eersel. Vooraf beloofde dit een spannende wedstrijd te worden, aangezien Aristos er in de thuiswedstrijd in de laatste seconde met de winst vandoor ging.

De meiden begonnen goed aan de wedstrijd. Ze waren fanatiek in de verdediging waardoor Jupiter moeilijk tot scoren kwam. In de aanval wisten ze elkaar een aantal maal mooi vrij te spelen. Dit resulteerde helaas echter niet in veel doelpunten voor Aristos: via een stand van 2-2 was het bij rust 9-3 in het voordeel van Jupiter.

Gewonnen tweede helft In de tweede helft bleven de meiden van Aristos vechten voor de winst. Een sterke verdediging en goed aanvalsspel zorgden ervoor dat ze zich terug knokten in de wedstrijd. Helaas net niet voldoende voor de winst: de eindstand werd 11-9 voor Jupiter.

Dit E-team laat dit seizoen een mooie groei zien. Wil jij daar ook aan bijdragen, en ben je 9 of 10 jaar oud? Kom dan een keer meetrainen! Ook voor jongens hebben we voldoende plek. Kijk op www.aristos-best.nl voor de trainingsdagen en -tijden.