Aristos Dames laten punten liggen

De dames van Aristos hadden afgelopen weekend een thuiswedstrijd tegen Dos ‘80 uit Heesch op het programma staan. Vooraf was afgesproken om fel te beginnen en op snelheid te spelen. Hier hadden de dames goed naar geluisterd en er werd een goede start gemaakt met een paar mooie doelpunten. Marlie Joosten liet zich goed zien door een paar ballen te onderscheppen en verraste de keeper zelfs met een mooi lobje!

In de verdediging werd er goed meegeschoven maar toch wist Dos ‘80 tot scoren te komen vanuit te hoeken. Aan het einde van de eerste helft werd er niet veel meer gescoord helaas. Hierdoor ging Aristos de rust in met 9-10 in het voordeel van Dos ‘80.
De tweede helft begon Aristos niet veel beter. De verdediging stond nog steeds goed, alleen wisten de dames niet tot scoren te komen in de aanval. Hierdoor liep Dos ‘80 verder uit. Gelukkig kregen de dames de laatste 10 minuten de draai weer wat te pakken waardoor er toch nog wat mooie doelpunten gescoord werden. Dit was echter niet voldoende om de punten te pakken. De eindstand was 18-23 in het voordeel van Dos ‘80.