Aristos D1 ongeslagen kampioen

Afgelopen zaterdag stond de belangrijke thuiswedstrijd gepland tegen Swift Helmond voor de buitencompetitie: de beslissingswedstrijd om het kampioenschap. Langs de zijlijn waren veel enthousiaste supporters aanwezig om het team naar de overwinning te begeleiden.

De vorige wedstrijd tegen deze tegenstander was tot de laatste minuut spannend wat met een klein verschil in het voordeel van Aristos beslist werd. Onze jongens waren dan ook gewaarschuwd.

Foto kampioenschapAristos begon meteen fel aan de wedstrijd, maar verdedigend hadden ze het zwaar tegen een heel behendig en bewegelijke tegenstander. Met een kleine voorsprong ging Aristos de rust in.

Na de pauze werd het tempo nog wat opgevoerd en de tegenstander raakte vermoeid. Bij het laatste fluitsignaal stond er een hele mooie einduitslag op het scorebord van 25-15 in het voordeel van Aristos. Het feestje kon beginnen en onze jongens werden beloond met een mooie medaille en een sportshirt als herinnering aan een mooi seizoen.

Met het volle aantal punten en een doelsaldo van 200 voor en 82 tegen hebben ze laten zien de ware kampioen te zijn. Alweer een hele mooie prestatie naar een heel leuk en sportief seizoen.