zwemmen voor iedereen met een zwemdiploma Tongelreep

Datum/Tijd
21/02/2016
10:00 - 15:15


Omschrijving

Net als in het vorige zaalseizoen willen we met de jongste Aristos jeugd een dag gaan zwemmen. De bedoeling is om op zondag 21 februari naar de Tongelreep in Eindhoven te gaan. De normale entree prijs voor de Tongelreep bedraagt Euro 11,00. Omdat Aristos een bepaald bedrag aan deze dag zal bijdragen, wordt de prijs voor iedereen die mee wil Euro 8,50 (dit geld s.v.p. gepast afrekenen op de dag zelf. Eten en drinken zijn voor eigen rekening).

Wil je graag mee, stuur dan voor donderdag 4 februari het ingevulde inschrijfformulier via de mail naar je coach. Iedereen die mee wil dient een zwemdiploma te hebben !

We vertrekken ‘s morgens om 10.00 uur. Zorg ervoor dat je RUIM op tijd aanwezig bent want het is niet de bedoeling om iedereen ‘uit bed’ te gaan bellen. Rond 15.15 uur zullen we weer vanaf de Tongelreep huiswaarts vertrekken.

Op deze dag kunnen we natuurlijk niet zonder begeleiders (die de gehele dag blijven. Ook zij betalen Euro 8,50, echter max. 1 x per gezin. Ons doel is om ongeveer 1 begeleider per 5 kinderen te hebben) en chauffeurs. Mochten je ouders mee willen als begeleiding of chauffeur, dan kan je dit aangeven op het inschrijfformulier. Bedenk dat deze dag alleen door kan gaan als we voldoende begeleiders en chauffeurs hebben !

Groetjes namens de Organisatie,

Rick van Gerwen