Wedstrijdverslag HC1 DS1 en HS1 21/22 jan week 4

Aristos HC1 speelt goed maar verliest

Zaterdagochtend werd er afgereisd naar Uden. Ondanks de snelle openingstreffer van Mika kwam de wedstrijd rustig op gang. Er werd aftastend gespeeld door beide teams. De jeugdspelers Tijs en Jochem konden hierdoor goed in de wedstrijd komen. Het ging redelijk gelijk op. Enkele goede aanvallen van Daniël troffen helaas geen doel. En ook de onderschepping van Rens om vervolgens zelf uit te breken eindigde niet in een doelpunt. Verschillende mooie schoten werden uit het doel gehouden door Nico maar de aanvallers van Helios scoorde net wat makkelijker. De 4 doelpunten van Stijn in de eerste helft zorgden ervoor dat Aristos nog bij bleef, waardoor we met een stand van 9 – 5 de rust in gingen.

In de tweede helft kreeg Aristos al snel twee goals om de oren. Een uitbraak van Rens eindigde in een penalty voor Aristos, die binnen werd geschoten door Ruben. Vanaf dat moment leefde de wedstrijd op. Bij het verdedigen onderschepte Aristos een aantal keren goed de bal en in de aanval lieten ze zich ook niet onbetuigd. Stijn draaide regelmatig makkelijk om zijn tegenstander heen en scoorde in de tweede helft nog eens 3 keer. Door een uitbraak en op aangeven van Daniël kon Ruben ook 2 maal scoren. Rens kreeg ook nog een penalty die hij hard rechtsboven in de kruising schoot. Dat je niet hoeft te scoren om toch belangrijk te zijn bewees Tom. Duidelijk aanwezig in de verdediging zodat de tegenstander niet te ver uit liep en bij een aanval werd hij door de tegenstander letterlijk opgepakt! Ondanks dat Aristos HC1 als team een geweldige wedstrijd heeft gespeeld, was Helios met 17 – 13 de terechte winnaar.

Aristos dames 1 voldoet aan plicht

Afgelopen weekend speelde Aristos een wedstrijd tegen Tremeg. De opdracht voor de Dames van Aristos was om de punten thuis te houden. Na een mooie eerste helft met een goede verdediging en leuke aanvallen, stond Aristos ruim voor. In de tweede helft zakte het spel van Aristos een beetje in. Er werden flink wat kansen gemist maar de verdediging bleef rdelijk overeind en uiteindelijk was de overwinning binnen en kijkt Aristos uit naar de spannende wedstrijd van volgende week.

Aristos heren 1 verslaat VHC

Afgelopen zondag stond de “thuiswedstrijd” in Oirschot tegen VHC op het programma.

Al snel in de eerste helft was duidelijk dat Aristos weinig te vrezen had van de gasten uit Valkenswaard. Hoewel Aristos zelf verre van compleet was, bleek VHC met dezelfde problemen te kampen. Via een 5-1 voorsprong werd de ruststand van 13-6 bereikt. Ook in de tweede helft bleef Aristos scoren en stond het verdedigend goed. Bij een stand van 20-10 zette de thuisploeg nog eens aan wat resulteerde in een 34-15 overwinning. De mannen uit Best konden met twee punten huiswaarts keren.