wedstrijdverslag 9 en 10 feb week 7

Aristos jeugdleden geselecteerd voor handbalschool Brabant

Ook dit jaar zijn weer 4 jeugdleden (Daniel, Victor, Tijn en Jochem) toegelaten tot de handbalschool Brabant. Bijna elke zaterdag wordt er naast wedstrijden en trainingen bij de handbalvereniging een extra training verzorgt van twee uur waarbij een gemotiveerd clubje kinderen uit geheel Bra_DSC0057 (3)bant bij elkaar komt in Udenhout. Hier worden ze fanatiek en intensief begeleid door medewerkers en vrijwilligers van de handbalschool. De vier jeugdleden behoren tot de C categorie (13-15 jaar)

Na al de trainingsarbeid van de afgelopen periode wordt elk jaar het seizoen afgerond met een aantal goed bezette (internationale) toernooien. Zo staan er voor 2019 internationale toernooien gepland Duitsland en Belgiƫ en gaan ze ook naar het grootste handbaltoernooi ter wereld in Zweden. Een hele mooie ervaring. Ook volgend seizoen zal iedereen weer moeten laten zien dat ze genoeg vooruitgang boeken in hun ontwikkeling om bij de handbalschool te mogen blijven.

Waarom is handballen bij Aristos zo leuk? Iedereen speelt even veel en zelfs keepers hebben het druk bij handbal door het snelle spel en zijn heel bepalend in winnen of verliezen. Aristos heeft zelfs speciaal een keeperstrainer. We proberen rekening met je te houden, zodat jij plezier hebt. De wedstrijden en trainingen worden op een positieve manier benaderd. De teams zijn relatief klein, waardoor je veel speeltijd krijgt tijdens de wedstrijden. Wil jij ook vrijblijvend kennis maken met deze leuke stoere en snelle sport? Kom dan eens naar onze trainingen op dinsdag, woensdag en donderdag. Je zal door een grote club aan enthousiaste vrijwilligers ontvangen worden. Voor meer informatie over Aristos verwijzen wij jullie naar de site www.aristos-best.nl

Aristos Dames 1 wint

Zaterdagavond stond er een thuiswedstrijd tegen de dames van Internos op het programma. Op papier zou deze wedstrijd geen probleem moeten zijn maar deze competitie moeten de dames uit Best hard werken voor alle punten. De wedstrijd begon sterk voor Aristos; waar er de afgelopen wedstrijden de eerste tien minuten slap gestart werd, lieten de dames zich nu van hun beste kant zien en werd er door snel en goed samenspel een voorsprong van 5-1 bereikt. Daarna volgde er 10 minuten waarin Aristos nauwelijks tot scoren kwam. Internos maakte hier goed gebruik van waardoor het scorebord 5-4 aangaf. Dit schudde de thuisploeg weer wakker en kwam de ruststand op 9-5.

In de tweede helft zag het publiek de dames van Aristos met plezier spelen. Er werd hard gewerkt in de verdediging en goed gekeept, waardoor Internos nauwelijks nog tot scoren kwam. Verschillende aanvallen werden mooi uitgespeeld en de ploeg uit Best liep verder uit. Met een eindstand van 20-9 kan Aristos dan ook tevreden zijn en uitkijken naar de volgende wedstrijd.

Volgende week staat er om 19.00 uur een uitwedstrijd tegen Dos 80/Olympia 89 op het programma.