Jeugdkamp 2013

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAElk jaar gaat de Jeugd van Aristos in september een weekend op kamp. Dit jaar in het weekend van 13 t/m 15 september. De kinderen gingen in groepjes op de fiets naar de locatie in Diessen. ’s Avonds had de leiding als activiteit verschillende spellen bedacht. Hierna was het tijd voor het kampvuur dat door regen pas later aangestoken kon worden. De kinderen waren nog lang niet moe en op de jongenszaal was het de hele nacht onrustig.
Zaterdagochtend weer vroeg uit bed voor het ontbijt. Daarna was het tijd voor de zeskamp. Een echte strijd! Het groepje van Thies, Mireille, Anouk, Nadine, Yuani en Bart won uiteindelijk. ’s Middags na de lunch ging de hele groep met een aantal begeleiders op weg naar Speelland de Beekse Bergen. Nat geregend kwam de groep daar aan. Gelukkig klaarde het op en ging zelfs de zon nog schijnen. De rest van de middag en avond bleef het droog, wat fijn was voor de barbecue en spooktocht. Na een spannend verhaal werden de kinderen in groepjes het bos ingestuurd. Erg spannend! De spooktocht zorgde voor een hoog gilgehalte bij de meiden van de B. De nacht die volgde was een stuk rustiger dan de eerste.
Op zondag, nadat er was ontbeten en de tassen waren gepakt zijn de kinderen actief bezig geweest met volleybal, ‘levend steen, papier, schaar’ en voetbal. Na een goede lunch is de hele groep weer teruggefietst.
Bij terugkomst in Best kreeg de leiding veel bedankjes van de kinderen, die het een erg leuk kamp vonden.
Dit leuke kamp is mede mogelijk gemaakt door een sponsoring van ‘Van den Anker’. Namens alle kinderen en begeleiding bedankt!

Bekijk de foto’s in het foto-album.