Chocolate makes dreams come true

“Chocolate makes dreams come true”

En dat is ook gebeurd voor de spelers van de E1 en D2 van Handbalvereniging Aristos.

Dankzij deze slogan en een inspirerende foto besloot de Nederlandse HandbalBond dat deze spelertjes hand in hand met de oranje leeuwinnen van het Nederlands team het wedstrijdveld in Eindhoven mochten betreden.

In de kleedkamer gierden de zenuwen door de Bestse keeltjes maar eenmaal op het veld zongen ze het Nederlandse volkslied uit volle borst mee.chocalade

Voor Aristos werd een compleet vak ter hoogte van de middellijn, voor 85 supporters, gereserveerd en de sfeer was geweldig. De tegenstander Italië bleek geen team op wereldniveau te zijn waardoor er door de Nederlandse dames flink gescoord werd met als uiteindelijk resultaat 41-16 op het scorebord. Of de spelertjes van E-1 en D-2 iets hebben opgestoken van de wedstrijd zal in de competitie moeten blijken, qua enthousiasme en aanmoedigen zijn het al ware kampioenen. Na de wedstrijd was er de gelegenheid om met een speelster van het Nederlandse team op de foto te gaan of zelfs een handtekening te krijgen. Al met al een supergeslaagde avond voor zowel de kinderen, ouders en andere leden van Aristos.